Reglementare trafic str. Secerei (zona dintre Pridvorului si Cararuia) si stalpi protectie pietoni pe Str Pajistei si Cararuia - sector 4

Catre: Primaria Sector 4 Bucuresti, Bucuresti/ Administratia Drumurilor Publice

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

Semnatarii prezentei petitii va solicitam respectuos urmatoarele:

1.    Reglementarea circulatiei (trafic/autoturisme oprite) din str. Secerei (zona cuprinsa intre intersectiile cu str. Pridvorului si str. Cararuia), sector 4, Bucuresti.

In zona indicata solicitam luarea de masuri care sa vizeze fluidizarea traficului/ interzicerea opririi intrucat pe aceasta portiune din str. Secerei sunt doua curbe ce reduc vizibilitatea sub 50m iar latimea partii carosabile este de 6m (in unele zone fiind chiar mai mica). Scopul solicitarii este acela de a reglementa circulatia  pe portiunea de drum conform HG 965/2016 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin H.G. nr. 1.391/2006.

2.    Montarea unor stalpi de protectie a pietonilor pe unul din trotuarele strazii Pajistei si Cararuia, Sector 4, Bucuresti.

Solicitam aceasta deoarece trotuarele de pe aceaste strazi au latimea de maxim 1m si sunt in permanenta blocate de autoturisme oprite ceea ce face imposibil accesul pietonilor in conditii de siguranta. Interzicerea parcarii autoturismelor pe trotuare (cu exceptia zonelor semnalizate) este reglementata prin HG 965/2016 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin H.G. nr. 1.391/2006.

Pe aceasta cale solicit institutiei dumneavoastra sa ia masuri pentru remedierea  problemelor expuse.

Cu stima,

Florin Enache

Str. Pajistei, nr. 30, Sectror 4, Bucuresti

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.