Registrul Persoanelor Diagnosticate cu Tulburări din Spectrul Autist

Prin înscrierea în acest Registru Online certific că sunt părintele/aparținătorul unei persoane diagnosticate cu Tulburări din spectrul Autist și solicit Guvernului decontarea a minim cinci ore de terapie pe săptămână pentru fiul/fiica mea, conform promisiunilor făcute public ieri în data de 2 aprilie 2019 de Guvernul României cu ocazia semnării protocolului interministerial pentru creșterea accesului la servicii de recuperare pentru persoanele cu tulburări din spectrul autist.

Federația pentru Drepturi și Resurse pentru Persoanele cu Tulburări din Spectrul Autist - FEDRA    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Federația pentru Drepturi și Resurse pentru Persoanele cu Tulburări din Spectrul Autist - FEDRA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.