Refuzul vaccinului Comirnaty,INN-COVID-19mRNA

Cetățenii români și  nu doar,fiind în toate facultățile mintale și conștienți de faptul că suntem liberi să ne exprimăm dezacordul cu privire la orice tip de vaccinare,conform Drepturilor și libertăților omului, principala cauză a refuzului fiind chiar refuzul  companiilor farmaceutice de a-și asuma răspunderea legală pentru siguranța propriului produs,mai ales în in cazul vaccinului Comirnaty,INN-COVID-19mRNA ,absolut nici o companie farmaceutică nu răspunde penal și civil în cazul in care produsul lor va duce la îmbolnăvirea și/sau decesul pacientilor.

Criza de încredere cu care ne confruntăm în prezent la nivel național și internațional, de datorează, în principal, specialiștilor care și-au permis să promoveze in spațiul public informații prin care amenință populația:"cei care vor face vaccinul se vor bucura de mai multe libertăți, ex.călătoriile cu avionul în țară și în străinătate "(Arafat).

Astfel de amenințări îngrădesc libertățile cetățenilor care refuză  vaccinarea.

Prin urmare avem dteptul să refuzăm vaccinarea fără absolut nici o repercursiune asupra noastră. Conform legilor OMS și  ale României, vaccinarea nu poate fi forțată sub nici o formă. De asemenea, vaccinarea nu poate fi adusă în discuție sau/și sugerată decât de personal medical autorizat.

Vaccinările au un istoric puternic de a provoca daune sănătății ( ex. vaccinul împotriva variolei in primii zece ani).

Conform legii, putem alege să refuzăm această procedură medicală, dar din nefericire, în mod josnic suntem amenințați cu refuzul de a intra în îngrijirea de zi sau de lungă durată, școli, universități, mijloace de transport în comun, dreptul de a călătorii în străinătate, puși să alegem între angajare sau vaccinare.

Știm că in vaccinul msi sus menționat se regăsesc viruși toxici,tulpina HIV, si alți  viruși cunoscuți, ceea ce sugerează contaminarea intenționată a populației.

In cazul în care, România, alte țări sau orice instituție subordonată statului român și a altor state,vor încerca prin diverse metode de manipulare si automat încălcarea drepturilor și libertăților omului forțarea oamenilor de a se vaccina,fără ca aceștia să își dea acordul benevol,atât România, celelalte țări și instituțiile subordonate statului, vor fi automat de acordcu plata a cel puțin 500.000€,penalizare pentru fiecare injecție neautorizată în scris de către pacient,plus costurile si daunele fizice si psihice cauzate de tratamentul ulterior vaccinului, plus întreținerea membrilor familiei si a urmașilor in cazul decesului in primele 12luni de la administrarea vaccinului anti Covid.

Necunoașterea riscurilor de vaccinare cu noul Comirnaty, INN-COVID-19mRNA sau a altora similare, incapacitatea tuturor instituțiilor statului de a înțelege gravitatea faptelor menționate mai sus, nu oferă nici o imunitate statelor si instituțiilor subordonate pentru a comite infracțiunea de administrare forțată prin diverse metode si tertipuri a medicamentului sus mentionat sau similar lui.

Adeliana Maria Grigoroaea    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Adeliana Maria Grigoroaea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.