REFERENDUM POPULAR 2018

De ceva timp clasa politica Romaneasca nu ne mai reprezinta, ba chiar mai rau, ceea ce am "castigat"  in acesti 20 de ani ii pierdem in cateva luni de zile. Reformele gresite ca cea din invatamant sau a muncii, inghetarea investiilor companiilor de stat, stagnarea fara motiv a lucrarilor de infrastructura stradala, feroviara si aeriana; comasarea fondurilor in ministere cu o conducere dubioasa, instabilitatea aparatului guvernativ; toate acestea dar si multe altele duc tara spre un drum laturalnic, intunecat si foarte periculos.

Deci... va place ce vedeti zi de zi in tara vostra? daca nu, vreti sa schimbati soarta tarii voastre? Multi dintre noi au considerat ca nu era util votul de acum un an, e gresit, daca noi toti nu ne facem auzita vocea atunci noi toti acceptam modul lor de a conduce tara, dar asa vom pierde noi si vor pierde copii nostri !!!

Daca vreti ca politica sa nu se mai amestece in Justitie, semnati acesta petitie !

Daca vreti  ca investiile din companiile de stat se fie reluate, semnati aceasta petite !

Daca vreti reluarea investiilor in  caile de transport, semnati acesta petitie !

Daca vreti oameni capabili in fruntea Ministerelor, semnati aceasta petitie !

Daca vrei un Guvern care sa asigure o stabilitate politica si sociala, semnati aceasta petitie !

Daca doriti stoparea  tuturor furturilor legalizate, semnati acesta petitie !

Daca doriti ca aurul de pe teritoriul nostru sa ramana in tara, semnati aceasta petite !

Daca nu sunteti de acord cu ce se intampla acum in tara, semnati aceasta petitie !

De noi si numai de noi depinde viitorul aceste tari !!!

Acesta campanie de strangere de semnaturi este una personala si nu vrea sa avantajeze nici grup politic sau nu, scopul meu este acela de a transmite un mesaj clar tuturor romanilor ca TREBUIE sa ne schimbam viitorul, daca pentru noi nu atunci pentru copiii nostri !!!

MULTUMESC

index12.png

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).