Referendum pentru iesirea Romaniei din U.E. si N.A.T.O.

De la aderarea României la N.A.T.O. în 2004 și de la intrarea în U.E. în 2007, România și-a pierdut independența și suveranitatea. Românii au ajuns străini în propria ţară.

CARE AU FOST ŞI SUNT COSTURILE „PROTECŢIEI” NATO, „PARTENERIATELOR” CU S.U.A ŞI ADERAREA LA U.E:

1. 2% din PIB (3 miliarde de euro anual) taxă membru N.A.T.O. Cu cât creşteau salariile și pensiile românilor dacă aceşti bani erau alocaţi pentru România?

2. 1.5% din PIB (aproximativ 2 miliarde anual) subvenţii pentru multinaţionale. Câte școli și spitale se renovau dacă aceşti bani se alocau pentru România?

3. Scutire de taxe şi impozite a investiţiilor americane (parteneriatul strategic încheiat cu S.U.A).

4. Facilităţi fiscale pentru multinaţionalele Occidentale (care sifonează profituri imense în offshore, fiind scutite de taxe şi impozite prin Codul Fiscal).

5. Distrugerea industriei şi agriculturii pentru a nu face concurenţă Occidentului (prin liberalizarea preţurilor şi suprafiscalizare).

6. Distrugerea capitalului autohton prin suprafiscalizare.

7. Cedarea gratuită a exploatării resurselor naturale, minerale, energetice către corporaţii.

8. Cedarea pachetelor majoritare de acţiuni ale companiilor naţionale către străini.

9. Nici o limitare a vânzărilor terenurilor către străini.

10. Acceptarea experimentelor genetice, impunerea alimentelor modificate genetic.

11.DATORIA PUBLICĂ ŞI EXTERNĂ DE PESTE 100 MILIARDE DOLARI, CEA MAI MARE CRIMĂ LA ADRESA ROMÂNIEI!

ROMÂNIEI I S-A INTERZIS DREPTUL DE A PRODUCE, DREPTUL DE A AVEA O ECONOMIE NAŢIONALĂ, DREPTUL DE A APROBA BUGETUL FĂRĂ AVIZELE F.M.I. B.M., B.C.E, DREPTUL DE A FACE INVESTIŢII PUBLICE.

Din anul aderarii la aceste structuri (U.E. si N.A.T.O.), României i s-a impus paralel cu suprafiscalizarea capitalului romanesc, facilităti fiscale investitiilor straine. Prin Codul Fiscal s-a scutit treptat de taxe si impozite investitiile corporatiilor din U.E, si S.U.A.

Statului român I S-A INTERZIS sa se atingă de corporatii, mass-media manipulând ca vom fi dati afara din U.E sau ne vor pleca investitorii straini daca vom colecta taxe si impozite de la acestia si să fim mulțumiți că avem locuri de munca prin acesti "investitori".

Statul român necolectând aproape nimic de la corporatii a fost "nevoit" SA SE IMPRUMUTE, astfel România ajungând la peste 100 miliarde euro datorii suverane!

CORPORATIILE CONTROLEAZA ECONOMIA ROMANIEI IN PROPORTIE DE APROAPE 85% (FATA DE 50% CAT ERA IN 2007), DAR ELE CONTRIBUIE LA PIB CU NICI 2%!.

AVÂND ÎN VEDERE SITUAȚIA TOTAL NEFAVORABILĂ ROMÂNIEI ÎN URMA ACESTOR PARTENERIATE, SE IMPUNE IEȘIEREA CÂT MAI RAPIDĂ DIN U.E. SI N.A.T.O.!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Maria Rahuc să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook