Redifuzarea serialului SECRETUL MARIEI

Cine isi mai aminteste de acest serial minunat difuzat acum multi ani? Ei bine, inca mai sunt destul de multe persoane care vor redifuzarea acestui excelent serial.  Pentru cine a uitat povestea serialului iat-o mai jos: 

 

Gemenele Maria şi Lorena sunt identice, dar au personalităţi complet diferite, ceea ce le-a făcut să ajungă în puncte diametral opuse în viaţă. 


Lorena e căsătorită cu Octavian Bărbulescu, un afacerist de succes care o adoră, şi au împreună un băieţel, Silviu, în vârstă de opt ani. Singurul lucru care pare să umbrească viaţa perfectă a Lorenei e soacra ei, Otilia, care locuieşte cu tânăra familie Bărbulescu şi îşi detestă nora. Mai mult, ea nu încetează să uneltească pentru a-l despărţi pe Octavian de Lorena şi pentru ca buna ei prietenă Ruxandra, fosta iubită a lui Octavian, să-i devină noră, aşa cum Otilia consideră că ar fi trebuit să fie de la început. 

Cealaltă sora, Maria, este dansatoare de striptease într-un bar al cărui patron, Alecu, nu s-ar da în lături de la nicio josnicie pentru a o seduce. Maria are o viaţă dificilă, însă, in lumea sordidă în care trăieşte, ea a reuşit să-şi păstreze bunătatea şi căldura, în mare parte datorită celui mai bun prieten al ei, Remus, un transsexual care o iubeşte mai mult decât orice pe lume şi ar face orice pentru ea. Suferinţa provocată de pierderea, cu ani în urmă, a bărbatului iubit, Octavian, în favoarea surorii ei, ca şi durerea pricinuită de distanţa uriaşă dintre ea şi Lorena, nu au făcut decât să-i confere Mariei un aer nobil şi misterios, considerat irezistibil de cei mai mulţi dintre bărbaţii pe care îi întâlneşte. 

O tragedie cumplită, survenită pe neaşteptate va schimba complet destinele celor două surori şi o va face pe Maria să descopere că viaţa Lorenei e departe de a fi perfectă, ci e plină de secrete şi minciuni. 

Haideti sa incurajam postul de televiziune Antena 1 sa redifuzeze acest serial! O semnatura in plus inseamna o sansa mai mare!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook