Redeschiderea Spitalului Clinic Caritas

Cu totii cunoastem tragedia ce s-a intamplat acum putin timp, tragedie care a lasat urme si va continua multa vreme sa lase urme asupra noastra, a cetatenilor Romaniei. Scopul nostru, al tuturor, dar mai ales al generatiei tinere este de a schimba locul in care traim in bine, de a incerca si de a reusi sa facem tot ceea ce ne propunem, iar eu acum va propun redeschiderea unui spital ce a fost inchis in anul 2011, va propun o sansa in plus la viata.

Spitalul Clinic Caritas "Acad.Prof.Dr. Nicolae Cajal" se afla pe strada Traian, nr.29, iar in momentul actual este in paragina. Spitalul este localizat in centrul Bucurestiului si are o ampla istorie, fiind unul dintre cele mai vechi spitale ale Bucurestiului. A servit poporului inca din Primul Razboi Mondial pana in anul 2011, cand a fost inchis.

Acest spital este localizat in centrul Bucurestiului, iar daca ne raportam la groaznica intamplare din 30.10.2015, se afla foarte aproape de locul incidentului. Atunci cand la Spitalul Giulesti s-a instaurat infernul, Spitalul Caritas a avut capacitatea de a lua in primire victimele si nu numai.

Avem multe biserici, dar putine spitale. Hai sa ne unim si sa schimbam ceva! Sa ne unim si sa ne cream conditii mai bune, sa ne oferim noua o sansa! Va rog sa semnati petitia si sa o distribuiti. Sa facem ceva corect, pentru noi, sa nu mai fim indiferenti fata de ceea ce se intampla!

Caimeanu Maria    Contactați autorul petiției