REDĂ DEMNITATEA PSIHOLOGILOR din unitățile sanitare publice! Vrem sa fim plătiți conform muncii noastre!

  1. Psihologii din unitățile sanitare sunt furnizori de sanatate, acționează asupra statusului mental al pacientului, aducând schimbări in plan cognitiv, emotional, corporal si comportamental, schimbări ce favorizează sanogeneza, ameliorează parcursul medical al pacientului, îmbunătățeste complianța la tratament, scurtează perioada de spitalizare si limitează fenomenul de excludere/autoexcludere socio-profesională. 

Munca psihologului presupune un înalt grad de cunostinte si profesionalism dobândite prin formare continua si costisitoare si este solicitanta intelectual si afectiv. Nivelul de salarizare actual al psihologilor din sistemul public ignora înalta pregătire profesională a psihologului, contribuția sa in echipa multidisciplinară de diagnostic si tratament, precum si beneficiile reale aduse atat in folosul pacientilor cat si cadrelor medicale prin degrevarea de situații delicate sau potential periculoase. 

Sa dam psihologilor ceea ce li se cuvine: recunoașterea rolului important pe care il au pentru bolnav pe tot parcursul medical al acestuia, de la diagnostic pana la vindecare sau deces, pentru echipa medicala prin degrevarea de situații delicate pe care medicii nu au pregătirea necesară a le gestiona, recunoașterea statutului de furnizor de sanatate si remunerarea muncii psihologilor conform pregătirii, calificării si statutului pe care le au! 

SEMNEAZA PETIȚIA:"REDĂ DEMNITATEA PROFESIONALĂ PSIHOLOGILOR din unitățile sanitare publice"!!! 

 


Oana Dumitrascu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook