Recuperarea Casei de Cultura a Sindicatelor din Targu-Jiu

Grupul “STOP LICHIDARII SI INSTRAINARII CASEI DE CULTURA A SINDICATELOR DIN TARGU-JIU SI REDARII ACESTEIA IN SCOPUL PENTRU CARE A FOST PROIECTATA, CONSTRUITA SI INFIINTATA(CULTURA)” susține cauza revenirii acestei instituții la forma inițiala pentru care a fost creata și redarea tinerilor gorjeni, posibilităților de a avea spectacole de cultura și divertisment pentru posibilitatea lansării tinerilor artiștiTotodată menționam faptul ca Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului" își desfășoară activitatea de ani buni, fiind un cadru propice spectacolelor și dansurilor populare specifice romanești

Ciucur Andrei Gabriel    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.