Recuperarea bunurilor confiscate de regimul comunist in mod

Incepand cu  anul  2004 prin  intermediul Primariei din Craiova  ,am inceput formarea  dosarului  cu  actele  necesare cerute  conform  legislatiei ,care sa  ateste  adevarul despre  bunurile  luate  in  mod  abuziv  de  regimul  comunist.Dosarul a fost  facut  initial  in  baza  Legii 10,care  ulterior a  fost  anulata  de Leg.247/2005 emisa  de  guvernul Tariceanu.D-ul Tariceanu  pentru  a  sustine  legea  247 ,a  infintat  FONDUL PROPRIETATEA cu  ajutorul  caruia  sa  despagubeasca romanii abuzati  de  regimul  comunist,insa activele acestui fond au  intrat  in  buzunarele MANCHESTER SECURITIES CORP. loc. NEW YORK USA,THE ROYAL BANK OF SCOTLAND PLC LONDON EQUITIES loc. EDINBURGH GBR si multi alti  mafioti  si  banditi in  loc  sa  fie  despagubiti  fostii  proprietari. Domnule Gadea  legea  247/2005 este  o  lege  cu  caracter mafiot deoarece  s-a  vazut  clar  ce  destinatie  a  luat  Fondul  Proprietatea. Numai  o  parte  dintre  cei  abuzati care  au  avut  noroc   au  reusit  sa  intre  in  poseia  unui  numar  de  actiuni  la  FP (fondul  proprietatea) .

Fosta  Leg.10 ,oferea  mai  multe oportunitati dar  a  venit  acest domn Tariceanu  care  a  demolat o  lege  buna.

Cred  ca  merita  Domnule Gadea  sa  faceti  o  emisiune pe  aceasta  tema, pe  baza  careia  s-au imbogatit potentatii zilei ,care au  supt ca  niste plosnite activele  FP.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.