Recontractarea examenelor de anatomie 1,2,3,4

Catre conducerea Facultatii de Medicina Veterinara Cluj-Napoca: prin prezenta, va rugam sa reconsiderati decizia de a impune recontractarea examenelor de anatomie 1,2,3,4, avand in vedere urmatoarele aspecte:

1. Faptul ca nu exista precedent in aplicarea recontractarii si nu am fost avizati de la inceput ca se va pune in practica aceasta obligatie;

2. Faptul ca recontractarea implica unele costuri pe care multi studenti nu si le pot permite;

3. Faptul ca nu putem fi constransi sa participam la cursuri si laboratoare in zile nelucratoare;

4. Sansa pierduta de a participa la un examen de anatomie din cauza anuntarii intr-un timp foarte scurt al rereexaminarilor.

O solutie favorabila pentru noi ar fi aplicarea modificarilor incepand de la generatiile viitoare, sau aplicarea de la inceputul anului universitar urmator.

In speranta gasirii unei solutii favorabile, va multumim anticipat pentru intelegere. 

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook