Readucerea in circulatie a trenurilor Regio 7001 București Nord - Galați și R 7002 Galați - București Nord

La data de 10 decembrie 2018 s-a redeschis circulația pe tronsonul Făurei - Urziceni. Însă din 11 decembrie 2016, trenurile R 7001, respectiv R 7002 București Nord - Galați - București Nord nu mai circulă, deoarece tronsonul menționat anterior a fost închis timp de 2 ani de zile. Avantajele trenurilor R 7001 și R 7002 erau: condiții excelente, locuri pentru persoanele cu dizabilități și curățenie extraordinară. Trenul avea în compunere locomotivă EGM 621 + 3 vagoane.

De ce este important?

1. Din moment ce trenurile R 7001 București Nord - Galați, respectiv  R 7002 Galați - București Nord vor reveni în circulație nu va mai exista schimbare la Buzău pentru călătorii care doresc să ajungă de la București la Găiseanca,Dedulești,Lacu Sărat,Baldovinești,s.a.m.d

2. În acel tren nu au existat vandalizări

3. Preț mult mai ieftin de la Galați până la București

Cerem reluarea trenurilor Regio 7001 și Regio 7002 de la București Nord - Galați și retur.

Cosmin Niculiță    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cosmin Niculiță să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.