Reabilitarea tronsonului Reghin-Cluj(Reghin-Sarmasel Gara)

Considerăm că situaţia celor care locuiesc sau tranzitează respectiva zonă este una disperată şi solicitam măsuri urgente si concrete pentru reabilitarea celor 40 de km de drum. Drumul, fiind peticit pe intreaga suprafata, ingreuneaza deplasarea iar maşinile circula, de cele mai multe ori si pe lânga drum. Astfel, solicităm acordarea în regim de urgenţă a sumelor necesare pentru reabilitarea carosabilului şi desemnarea unui executant competent printr-o procedură accelerată. Pe acest drum ar trebui sa circule şi autovehiculele de transport în comun, microbuzele şcolare dar şi autovehiculele de intervenţii ale Pompierilor, Salvării, SMURD ş.a.


Mătieș Mihai    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook