REABILITAREA ȘI MODERNIZARE D.C. 12, COMUNA SĂUCEȘTI, JUDEȚUL BACĂU

Având în vedere starea degradată a drumului comunal DC 12, sectorul cuprins între granița comunei Săucești și drumul european E85, aflat în administrarea unității administrativ-teritoriale comuna Itești, județul Bacău precum si lipsa implicării autorităților publice ale comunei Itești, solicităm:

Semnarea petiției Preluarea drumului comunal DC12 în administrarea comunei Săucești în vederea REABILITĂRII ȘI MODERNIZĂRII ACESTUIA.

Necesitatea preluării administrării drumului comunal DC12 vine în contextul în care cetățenii comunei Săucești întâmpină dificultăți majore în efectuarea deplasărilor pe acest sector de drum.


Primăria Comunei Săucești    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Primăria Comunei Săucești să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane. Vom face cunoscută această petiție persoanelor care vizualizează alte petiții pe site-ul dumneavoastră, dar încă nu am vizualizat această petiție.

Facebook