Protejează orașul tău !!!

Stimați mureseni !
Solicităm Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureș (CJSU) să impună tuturor cetățenilor județului Mureș purtarea măștii atunci când aceștia se află în spații publice.

Important de precizat este faptul că aceste mijloace de protecție nu reprezintă doar măști medicale. Oamenii vor putea folosi eșarfe sau alte materiale, atât timp cât acestea le vor acoperi gura și nasul.

Această măsură va proteja oameni, în cazul în care deja sunt infectati așa vom putea sa scădem numărul de noi contaminați  .

Persoanele care se află la conducerea spațiilor publice prezintă obligația de a se asigura că propriii angajați și clienții pun in  aplicare măsura .
La fiecare intrare de instituție sau magazine sa fie verificată temperatura fiecarei persoane ce intra și sa folosească dezinfectant pentru mâini .Totodată, administratorii de magazine, şantiere sau alte spaţii în care populaţia are acces, dar şi cei care îşi desfăşoară activitatea în instituţiile publice pot fi sancţionaţi dacă permit accesul cetăţenilor care nu sunt protejaţi

2D27A6FD-046C-4967-8EC1-2990982F9293.jpegAceste mijloace de protecție sunt folosite in țări dezvoltate și au o rata de succes foarte ridicată in mediul online găsim mai multe informați cum Taiwan și Singapore au reușit sa țină  sub control epidemia .

Va rog sa semnați petiția și distribuiti poate așa autoritățile vor auzi vocea noastră .

Kozi Lucian Odon    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Kozi Lucian Odon să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.