Profesoara Doina Albu, abuzează copii!

Profesoara Doina Albu, profesor în Liceul Tehnologic "Clisura Dunării" Moldovă Nouă, este un profesor care ne degradează sănătatea mintală. Nouă, eleviilor care facem oră cu ea ne este frică să venim la ore, pentru că mereu ne umilește, și mereu ne ceartă. Este o profesoară rasistă, și jignește elevii "Ce e cu jegosul ăsta", vorbele doamnei. Aproape mereu vine la oră și vorbește toată ora la telefon, de când cu orele online, nu am făcut de câteva ori, și atunci când am făcut profesoara ne-a jignit. Îmi pare rău că am semnat acel contract de confidențialitae, că altfel aș fi pus și înregistrări. Doamna ne dă note mici, dacă nu suntem la ea la meditații, doar pentru a face bani. Faptul că ne umilește doar pentru a merge la ea la meditații, ma întristează. Ce s-a întâmplat cu sistemul educațional din România? Eu și colegii mei, rugăm conducerea școlii, și directoarea Georgevici Anișoara să ia măsuri drastice împotriva profesoarei, dacă vom fi băgați în seamă ne vom dezvălui identitățile, dar dacă nu vom fi băgați în seamă, vom merge mai departe la Ministerul Educației împreună cu părinții. Vă mulțumesc pentru atenția acordată!


Elevii din Liceul “Clisura Dunării”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Elevii din Liceul “Clisura Dunării” să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...