procurori corupti - lasa o femeie de 57 de ani pe strazi !!!

Cum se termina in Romania un proces penal care a durat 7 ani ???e cumplit, va relateaza un om din Romania ,care se vrea o tara democratica, care incalca drepturile fundamentale ale unei femei de 57 de ani ,

Ma numesc Luminita Cristina Buibas si m-am imbolnavit stand pe drumuri timp de 7 ani, astepatand ca justitia Romana sa-si faca datoria...

Primaria Orasului Pantelimon, mi-a vandut casa pe care am cumparat-o de la oamenii lor, mi-a instrainat terenul pe care tot ei mi l-au dat in concesiune pe 49 de ani, toate intamplandu-se dupa ce am avut tot de la ei acte in regula (contract de concesiune, certificat de urbanism ,rol fiscal cu impozite platite, schite cadastrale...actele au fost expertizate grafologic ,  constatandu-se autenticitatea semnaturilor din acte) . Au falsificat litera de la numarul postal si au vandut casa de 3 ori. Este atat de evidenta implicarea edililor (primar, inspector urbanism, arhitect...)in vanzarea casei mele,  acestia fiind acuzati de :fals, uz de fals in inscrisuri oficiale, mita....etc. Procurorul Carlescu Niculaie , Constandache Razvan , sunt unii dintre cei care au permis ca eu sa raman la batranete pe drumuri, transformand instrumentarea cazului intr-o bataie de joc. Contra sumei de 5000 de euro (ceruta de  procurorul Carlescu fiecarui inculpat , s-a schimbat incadrarea juridica din  :inculpati , in martori , care au venit cu avocati la proces (acest lucru s-a spus de nenumarate ori in sala de sedinta de catre inculpatul Bacrita Dumitru). Scapandu-i de acuzatii grele si de raspunderea pe care o purtau edilii primariei , fara a caror implicare directa nu se puteau face tranzactiile false ,acestia nu au dat socoteala in fata justitiei pentru ilegalitatile comise : falsuri in acte, mita, furt ( impartirea banilor rezultati  din  vanzarea casei mele), procurorii au condamnat 2 dintre oamenii lor care nu lucrau cu acte la primarie ci doar construiau casele. Primarul a eliberat pentru terenuri, titluri de proprietate false, emise cu ordinul prefectului contra sumei de 1500 de euro (atat mi-au cerut pentru terenul meu de 230 mp). Am cerut stramutarea dosarului de la judecatoria Cornetu, pentru ca era lesne implicarea la audieri a procurorului Razvan Constandache, care, de nenumarate ori , public , in sala de sedinte avea un comportament  neadecvat  fata de mine si avocatul meu,,,acest lucru nu s-a aprobat !

Toate relatate  pe scurt , au dus la condamnarea mea pe strazi, deoarece nimeni nu imi returneaza contravaloarea casei mele, nimeni nu m-a despagubeste pentru terenul in concesiune pe care nu il folosesc, iar justitia Romana a dat urmatorul verdict: ..." actele petentei Buibas Luminita Cristina se anuleaza ca fiind in totalitate false, acte emise de Primaria Orasului Pantelimon"...primarie care in procesul penal este responsabila civilmente, iar primarul Petrus Campulungeanu , responsabil cel putin prin neglijenta in serviciu prin semnarea actelor false care au permis vanzarea casei mele.

Intr-un final am facut un memoriu la CEDO  , pentru a cauta totusi dreptatea in rezolvarea cazului meu si ma bucur de existenta acestei  petitii, pentru ca  in orice actiune pe care am facut-o (televiziune, memorii, CSM..)am sperat pentru dreptate.

BUIBAS LUMINITA CRISTINA    Contactați autorul petiției