Proclamatia De La Bucuresti

PROCLAMATIA DE LA BUCURESTI

 

Poporul Roman
Comitetul De Initiativa

 

In data de 21.08.2012

Poporul Roman impreuna cu Comitetul De Initiativa al protestatarilor din Piata Universitatii, aduce la atentia autoritatilor Uniunii Europene si NATO, urmatoarele:

  • Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) a luat decizia de a invalida referendumul din data de 29.07.2012.
  • Decizia Curtii Constitutionale incalca vointa poporului, exprimate prin votul a 8.392.873 de romani, ce alcatuiesc majoritatea electoratului din Romania, in data de 29.07.2012, din care s-au exprimat pentru demiterea actualului presedinte, Traian Basescu, 86,82% dintre alegatori.

Ca urmare a acestei incalcari a drepturilor cetatenesti ale populatiei civile din Romania, Poporul Roman a decis urmatoarele:

  • Decizia Curtii Constitutionale de la data de 21.08.2012 se opune vointei poporului si este o decizie pur politica, ce dauneaza intereselor poporului Roman, prin urmare devenind ilegala.
  • Se constata astfel ca Presedintele Traian Basescu ocupa abuziv functia de Presedinte al statului roman, regimul Basescu devenind astfel un regim dictatorial!
  • Ca urmare a acestui fapt, Poporul Roman cere in mod oficial Interventia Autoritatilor Uniunii Europene, Organizatiei Natiunilor Unite si Comandamentului NATO asupra situatiei politice din Romania cu toate efectivele diplomatice, politice si militare impotriva regimului Basescu.

De asemenea, cerem urmatoarele:

  • Organizarea de Alegeri Anticipate, supervizate de catre o organizatie independenta de actualul legislativ al Romaniei, aflata in subordinea Organizatiei Natiunilor Unite.
  • Respectarea vointei Poporului, exprimata prin Referendumul de la data de 29.07.2012, de demitere a Presedintelui Traian Basescu si organizarea de Alegeri Anticipate Imediate.
  • Recunoasterea de catre autoritatile internationale a deciziei Poporului Roman, fara a fi influentata de interese politice.

Va multumim pentru ca ati luat la cunostinta aceste cerinte,
Poporul Roman, reprezentat prin Subsemnatii:


PROCLAMATIE

Poporul Roman
Comitetul De Initiativa


In data de 21.08.2012
Poporul Roman impreuna cu Comitetul De Initiativa al protestatarilor din Piata Universitatii, aduce la atentia autoritatilor Uniunii Europene si NATO, urmatoarele:
Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) a luat decizia de a invalida referendumul din data de 29.07.2012.
Decizia Curtii Constitutionale incalca vointa poporului, exprimate prin votul a 8.392.873 de romani, ce alcatuiesc majoritatea electoratului din Romania, in data de 29.07.2012, din care s-au exprimat pentru demiterea actualului presedinte, Traian Basescu, 86,82% dintre alegatori.
Ca urmare a acestei incalcari a drepturilor cetatenesti ale populatiei civile din Romania, Poporul Roman a decis urmatoarele:
Decizia Curtii Constitutionale de la data de 21.08.2012 se opune vointei poporului si este o decizie pur politica, ce dauneaza intereselor poporului Roman, prin urmare devenind ilegala.
Se constata astfel ca Presedintele Traian Basescu ocupa abuziv functia de Presedinte al statului roman, regimul Basescu devenind astfel un regim dictatorial!
Ca urmare a acestui fapt, Poporul Roman cere in mod oficial Interventia Autoritatilor Uniunii Europene, Organizatiei Natiunilor Unite si Comandamentului NATO asupra situatiei politice din Romania cu toate efectivele diplomatice, politice si militare impotriva regimului Basescu.
De asemenea, cerem urmatoarele:
Organizarea de Alegeri Anticipate, supervizate de catre o organizatie independenta de actualul legislativ al Romaniei, aflata in subordinea Organizatiei Natiunilor Unite.
Respectarea vointei Poporului, exprimata prin Referendumul de la data de 29.07.2012, de demitere a Presedintelui Traian Basescu si organizarea de Alegeri Anticipate Imediate.
Recunoasterea de catre autoritatile internationale a deciziei Poporului Roman, fara a fi influentata de interese politice.
Va multumim pentru ca ati luat la cunostinta aceste cerinte,
Poporul Roman, reprezentat prin Subsemnatii:PROCLAMATIA DE LA BUCURESTIPROCLAMATIA DE LA BUCURESTIPROCLAMATIA DE LA BUCURESTIPROCLAMATIA DE LA BUCURESTI

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook