Proces colectiv impotriva SISTEMULUI de PSIHIATRIE romanesc

Din ce în ce mai mulți activiști sunt internați involuntar în SIstemul de Psihiatrie care este folosit ca pe vremuri ca și Poliție Politică. Industria farmaceutică, BIG PHARMA cea care controlează sistemul sanitar și-a cam făcut de cap în ultimul an cu acest virus. Ca și armă folosită de întregul sistem este internarea involuntară la PSIHIATRIE. Trebuie să ne adunăm mai mulți oameni care am avut de suferit de pe urma sistemului de psihiatrie și să îi acționăm în judecată pentru a nu se mai face abuzuri dar și pentru abuzurile care s-au făcut să fie rezolvate.

Miscarea AntiPsihiatrie Romania    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Miscarea AntiPsihiatrie Romania să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.