Prelungirea liniei STB 300 pana la Carrefour Colosseum (soseaua Chitilei)

Dlui Director General STB, Andrei George Creci

Dnei Director General Adjunct – Direcţia dezvoltare, Emanuela Jugureanu

Dlui Director – Divizia Transport autobuze, Liviu Călin

 

Stimată Conducere STB,    

În prezent locuitorii din zona Şoseaua Chitilei, sector 1, nu dispun de niciun mijloc de transport public care să ducă până în centrul oraşului. Este o situaţie unică în Bucureşti.

Cartierul nostru este o zonă în dezvoltare, anual se construiesc noi blocuri, iar Podul Constanţa creează blocaje inadmisibile la orele de vârf. În plus – ca să luăm doar situaţia elevilor şi a studenţilor din acest cartier –, aceştia nu au acces direct decât la o singură instituţie de învăţământ superior (Polizu). Nu mai vorbim de accesul la cultură, la serviciile de sănătate – iar mersul la serviciu este zilnic o aventură. Schema de transport public disponibilă la aceasta oră, insuficientă şi pe bucăţi, nu face decât să îngreuneze deplasarea locuitorilor din cartierul Chitila.

De aceea, vă rugăm să dispuneţi prelungirea traseului liniei 300 până la staţia Carrefour Colosseum, aceasta fiind o soluţie optimă pentru toţi beneficiarii acestei rute. Vă mulţumim.


Liana Gehl; Celina Damoc, Fundaţia Bucureştii Noi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Liana Gehl; Celina Damoc, Fundaţia Bucureştii Noi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook