Prelungirea contractelor de munca personalului medical cu experienta in domeniu

Prelungirea contractelor de munca personalului medical cu experienta minima de 1 an care au lucrat si lucreaza in posturi cheie precum Terapie intensiva si Anestezie personalului care trateaza marii arsi in cadrul spitalelor, care au fost angajati pe posturi partial vacante dar care au lucrat activ minim un an si care au dobandit experienta si competentele necesare. Fara a fi nevoie de scoaterea unui nou post vacant fiind organizata o comisie de competenta pentru a verifica experienta si competentele dobandite persoanelor carora ar trebui prelungite contractele. Aceata petitie este menita sa se constientizeze la nivel de Minister ca este o problema majora sa nu se titularizeze personalul cu experinta si competente reale in tratarea pacientilor pe aceste sectii dar fiind angajate persoane pe posturi de debutant in detrimentul persoanelor cu experienta si lasand aceste persoane fara posibilitatea de a participa macar la concurs deaorece nu pot aplica pe posturi a caror cerinte sunt pentru debutanti. Sper ca aceasta petitie sa puna in lumina aceasta problema, care este in detrimentul cetateanului si implicit a pacientilor tratati pe aceste sectii cheie, fiind incomparabila curarea pacientilor de catre o persoana cu experinta si competenta fata de un debutant caruia ii trebuie cel putin 4-5 luni de zile pentru a invata cum se lucreaza corect pe aceste sectii

Vadrariu Dumitru    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Vadrariu Dumitru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.