PREŞEDINTELE CECCAR FILIALA BIHOR VREA "SCAUNUL" PE VIAŢĂ !!!

Stimaţi colegi!  

         Alegerea preşedintelui Filialei CECCAR BIHOR este, se pare, o misiune extrem de grea. Asta, pentru că, în ciuda faptului că s-a depus în termen Declaraţia de Candidatură pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Filialei Bihor, de către cei 3 candidaţi, în mod nejustificat candidaturile ne-au fost invalidatate prin procesul verbal cu nr. 1526 încheiat pe data 05.03.2018, fără a ni se aduce la cunoştinţă motivul.

        Procesul verbal l-am contestat în nume personal pe data de 09.03.2018, pentru care încă aştept răspunsul.

         Din componenţa comisiei de validare în mod neexplicabil face parte actualul Preşedintele Consiliului Filiala Ceccar Bihor VALERIAN  SUSA (care nu mai poate candida deoarece este la al doilea mandat, având astfel două la activ, iar legea nu permite mai multe) – deţinătorul funcţiei pentru care se candidează!

        Consider că, acesta este un stil dictatorial şi ilegal prin care preşedintele Filialei CECCAR Bihor Valerian Susa încearcă să îşi păstreze "SCAUNUL", procede şi conduce “casta” contabililor autorizati şi a experţilor contabili.

„Prin invalidarea candidaturii mele, mi s-a îngrădit dreptul de a fi aleasă, drept consfințit de Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CECCAR”.

         Pentru o mai bună funcţionare în ceea ce priveşte organismul profesional CECCAR al Filialei din care facem parte este nevoie de susţinerea şi implicare a cât mai mulţi membri, pentru ca în viitor să putem propune şi susţine liber o serie de masuri pe care le-am considera necesare a fi aduse la cunoştinţa membrilor şi conducerii CECCAR.

      Trebuie să strângem rândurile şă să fim uniţi, să nu ne exprimăm prin indiferenţă, deoarece actualul metodă promovează politica pumnului în gură!!! care cu siguranţă nu este un mod de rezolvare a problemelor cu care ne confruntăm.  

       Vă invit să semnaţi prezenta petiţie şi, de asemenea, să veniţi în susţinere pe data de 28.03.2018 la Adunarea Generală care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea.

      Odată cu această petiţie, trag un semnalul de alarmă cu rugămintea ca toţi cei care au nemulţumiri să-şi pună punctul de vedere ca şi comentariu la petiţie, sub anonimat sau cu semnatură (opţiunea fiecăruia) şi să ne transmitem dorinţele în mod unitar, atât la nivel local cât şi naţional. 

      Dragi colegi, Filiala Ceccar Bihor, are mare nevoie de un președinte cu demnitate și puțintel curaj, măcar! Lașitatea e cea mai urâtă trăsătură de caracter, iar dacă nici acum nu ne spunem punctul de vedere, se va considera că suntem mulţumiţi cu tot ceea ce avem, ce primim, şi ceea ce se hotărăşte şi există greşit în jurul nostru!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe BLAGA MARIANA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook