Plangere Penala Colectiva impotriva Primarilor Orasului Navodari care au Colectat Taxa pentru Maturatul Stradal in Zona Sat Mamaia unde nu a fost niciodata Asfaltat Drumul

Propun ca atat persoanele fizice si juridice care doresc recuperarea Taxei pentru Maturatul Stradal din Zona Sat Mamaia unde nu a fost niciodata Asfaltat Drumul sa semneze aceasta petitie online in vederea inaintarii catre autoritatile locale competente o Plangere Penala Colectiva de inselaciune in forma continuata, metoda de inselaciune care seamana perfect cu schema Ponzi(schema care este interzisa).

Voi propune sa ni se ofere informatii despre valoarea impozitului platit si restant in Zona Sat Mamaia cat si in Zona Orasului Navodari pentru a sti exact cu ce bani s-au putut face amenajari in Navodari Oras si de ce nu s-au facut si in Sat Mamaia.

Cati asistati sociali sunt in Sat Mamaia si cati sunt in Orasul Navodari, care este procentul celor cu locuri de munca din Sat Mamaia si care este cel din Orasul Navodari, poate noi aici in sat nu ne ridicam la nivelul celor din Oras si trebuie sa platim pentru ei ...

In vizorul acestei plangeri penale colective intra fostul domn Primar Calapod, Matei si actualul Primar dl Florin Chelaru cat si consilieri locali care au aprobat hotararea Consiliului Local de a colecta taxe fara a oferi nimic.

Imaginile atasate sunt de pe strada M17 de la Nr7 unde s-a platit taxa pentru maturatul stradal ... cam asa arata dupa ce s-a maturat inainte de Craciun si cat de ingusta a ramas strada dupa ce dl Florin Chelaru a autorizat constructia unui gard pe jumatate din strada cu un contor de Gaze dupa cum vedeti.

Aceasta Plangere Penala Colectiva va viza si autorizatiile ilegale oferite de Primaria Navodari in Zona Sat Mamaia, dar si revizuirea cotei de impozitare in Zona Sat Mamaia ca nu ar fi corect sa platim impozite si taxe precum cei ce au fantani arteziene si parcuri in fata blocului sau a casei!

Alaturati-va grupului Sat Mamaia de pe Facebook

IMG_02171.JPGIMG_021921.JPG

IMG_0977.jpegIMG_0978.jpeg

Prin semnare, autorizez pe Alex Iotov să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.