petitieonlin.com

Nu văd aici că precizați hoții apărați de partidele de la putere nediscriminator, sau folosirea pîrghiilor puterii în influiențarea justiției pentru apărarea lor.Este rușinos că dl Ponta cu usl au promis la electorale taxe mai puține și mai mici mărindule și înmulțindule. Că influiențează justiția întru apărarea la o mulțime de hoți usl. Dumnealui însuși fiind un ex. negativ cu doctorat furat și afirmații nediplomatice aducătoare de mult rău țării și poporului romăn la adresa dnei. Mercăl și a altora din consiliul Europei. Ar trebui să vadă mai bine bîrnele din ochii useliștilor ca și paiele din ochii altora.Au deja multe eșecuri economice care  nu le prea recunosc incercînd să le facă să pară progrese. Lupta cu Băsescu nu-i suficientă pentru guvernarea normală a Romăniei. Eu însumi sunt nedreptățit de cadstrul primăriei unde plătesc impozit pe un teren moștenit și intabulat fără ca primăria sa-mi dea intrarea și ieșirea prevăzută de titlul meu de proprietate și împiedicîndumă să-mi folosesc dreptul constituțional de proprietate. După congresul de la Brașov i-am expus domnului Sărbu socrul dl. ministru Ponta  situația mea și m-a tratat cu dispreț iar cei apropiați dumnealui mi-au spus că nu au pîrghiile necesare.