PETITIE PENTRU ELIMINAREA INFILTRATILOR DIN CORUPTIA UCIDE SI PENTRU INCETAREA POSTARII SUB UN SINGUR USER A ADMINISTRATORILOR ORGANIZATIEI.

Ce putem spune - ce se poate face pentru o reparare si reapropiere intre CU si cetatenii pe care i-a dezamagit.

- Eliminarea infiltratilor si a personanelor care manifesta dispret fata de cetateni.
Oana Dobre, Alex Socol si Angi Stefan.
Si oricine altcineva se va mai dovedi a fi infiltrat.
Dragi membrii Coruptia Ucide - noi va respectam si stimam. Toti suntem romani si dorim reformarea Romaniei.
Voi aveti o organizatie si doriti sa o promovati si sa o intariti. Felicitari.
Insa in momentul in care niste indivizi din organizatia dumneavoastra vin si spun si fac lucruri reprobabile la adresa cetatenilor care militeaza pentru reformarea Romaniei - nu exista decat varianta sa va indepartati de ei - altfel se va intelege ca ii acoperiti si ii sustineti. Se va intelege ca aceasta este si atitudinea organizatiei in ansamblu fata de cetateni.
Singura varianta sa ne intoarcem la normalitate este sa ii eliminati - sau o sa fiti perceputi ca avand aceeasi atitudine dispretuitoare ca si persoanle respective.
Va rugam delimitati-va de aceste persoane.

- Incetarea practicii de postare sub userul "Coruptia Ucide" cu care posteaza 30 de persoane.
Este lipsa de respect si bun simt acest concept de a posta mai multe persoane sub un singru user. De ce?
Pentru ca este ca si cum ati vorbi purtand ochelari de soare - desi nu este soare afara - un lucru lipsit de respect doar ca, ce faceti voi este mult mai grav.
Ce face CU - sa vorbiti din spatele unui user fara sa adaugati contextul persoanei voastre la discutie - este jignitor, suspect si poate ascunde multe lucruri negative pe care nu este cazul sa le banuim.
Daca nu postati in nume propriu - nu exista responsabilitate personala.
Este ca si cum PSD nu ar avea decat o statie de emisie si nici un membru PSD nu ar avea voie sa faca declaratii. La orice intrebare raspunsul vine doar din acea statie. Nu stii cine iti raspunde, poate este Iliescu, poate este Soros, nu pot fi responsabilizate persoanele.
Cand Viorica D spune aberatii - sunt aberatiile ei si lumea rade de ea personal. Trebuie sa existe responsabilitate intr-o organizatie pentru orice declaratii.
Va rugam sa desfiintati acest user si sa comentati in nume propriu pentru a recastiga increderea oamenilor.

Pana in momentul in care CU nu vor intelege sa revina la civism si respect, singura colaborare pe care o vad este in momentul in care ei protesteaza sau au actiuni pentru Romania - noi ii vom sustine in ciuda neintelegerilor dintre noi. Romania este un subiect mult prea imprtant pentru a ne impiedica de astfel de probleme.

Coruptia Ucide asteptam reactia voastra promta in fata acestor acuzatii si fapte dezonorante.

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook