Petitie pentru eliberarea din functie a asistentului social din Comuna Hrusova , D-nei Iulia Panaite!

Aceasta petitie este adresata "Directiei Asistenta Sociala si Protectie a Familiei" din r. Criuleni. Cerem prin aceasta petitie, eliberarea din functie a asistentului social din com. Hrusova, D-na Iulia Panaite. In viziunea noastra,  acest personaj nu este compatibil cu functia pe care o detine. Vulgaritatea si iresponsabilitatea D-ei este simtita de majoritatea dintre noi. Vrem sa-i aducem la cunostinta D-nei sus mentionate ca este angajat la stat si este platita din bani publici, in caz ca inca nu a realizat. Cerem locuitorilor Comunei Hrusova , care sunt  nemultumiti de activitatea asistentului social Iulia Panaite, sa semneze aceasta petitie pentru a fi demisa din functie!.

Prin semnare, autorizez pe Ion Cojocari să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.