Petitie împotriva proiectelor de la Kozlodui


Va invitam sa semnati petitia initiata de M10 Craiova impotriva extinderii sitului nuclear de la Kozlodui!

M10 Craiova condamna decizia Consiliului Local (CL) Craiova care a respins, în ședința ordinară din 24 septembrie, referendumul împotriva proiectelor de la Kozlodui.

Referendumul a fost cerut prin semnături de peste 15.000 de craioveni. Municipiul Craiova se află in zona de risc nuclear, fiind situata la mai puțin de 100 de kilometri de situl de la Kozlodui, unde funcționează o centrală atomo-electrică la care urmeaza sa fie adaugate noi obiective: un reactor cu o putere de 1.200 MW și un depozit nuclear cu o capacitate de 350.000 de tone.
 
Partidul M10 Craiova crede cu tarie in importanta consultarii cetatenilor. In acest sens, va rugam sa semnati online petita noastra prin care vom face toate demersurile necesare pentru a ne asigura ca cetatenii din Craiova sunt consultati inainte de demararea unui asemenea proiect.

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook