Petitie impotriva pisicilor vândute fara pedigree si cele vândute din Pitești bolnave de coronaviroza și panleucopenie felina

Va rog sa ma ajutati sa strângem cât mai multe semnături împotriva vânzării de animale fără pedigree! Desi stau destul de mult în mediul online eu nu am fost informată și am ajuns să cumpăr o pisică bolnavă de coronaviroza care dupa mult chin și lacrimi sa stins după doar 5 zile de tratament ! Aceste boli sunt fatale pt minutele pisicute pentru ca nu exista un tratament clar împotriva lor ! Acest focar de infecții este adus din Pitești dupa cum spun toți cei cu care am vorbit ! Grav este că dupa toata durerea pe care o avem în suflet pentru ca nu l-am putut salva ,timp de 6luni ,noi cei care am intrat in contact aceste virisuri suntem purtători și putem îmbolnăvi și alte pisicute !Trebuie să facem ceva,autoritățile ar trebui sa ne ia in seama fara sa ne râdă in fata pentru ca prejudiciul este prea mic!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Andreea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook