Petitie impotriva noilor reguli ale Colegiului Economic Buzau

• Aceasta petitie este impotriva regulilor 6 si 7, reguli care tin cont de prezenta elevilor in incinta liceului.
  • Un prim aspect deranjant este tinuta, deoarece elevii sunt obligati sa poarte anumite obiecte vestimentare, ceea ce le incalca dreptul la libera expriare.
  • Un alt aspect il reprezinta obligarea purtarii uniformei doar de elevi, nu si de profesori sau director.
  • "Nu esti mandru sa porti uniforma liceului?", Nu iti place faptul ca faci parte din acest liceu?" Acestea pot fi cateva din intrebarile adresate de director, respectiv profesori la adresa elevilor. Profesorii, respectiv directorul liceului, de ce nu respecta aceste reguli? Ei nu sunt mandri ca fac parte din acest liceu? De ce doar elevii trebuie sa respecte aceste reguli?
  • Sa nu uitam faptul ca a fost implementata legea care spune ca uniformele nu mai sunt obligatorii.
  • Un alt aspect vizeaza regula 7, regula care incalca dreptul la libera exprimare, deoarece elevii nu au voie sa se vopseasca, trebuie sa fie barbieriti si tunsi. Un exemplu poate sa fie chiar profesorii, cei care nu mai sunt "in floarea varstei" si se vopsesc.
  • Cum vor mai fi elevii diferiti si sa aiba dreptul la libera exprimare cand toti vor arata la fel?

• received_2152622234956177.jpeg

Prin semnare, autorizez pe Adrian Eric să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.