Petitie impotriva injumatatirii trotuarului Asociatiei de proprietari bloc 72 str Matei Basarab 104 sector 3 Bucuresti

Domnule primar Negoita Robert,

Proprietarii din cadrul Asociatiei blocului 72, Str. Matei Basarab 104, sector 3, Bucuresti, isi exprima dezacordul fata de injumatatirea trotuarului din fata blocului, pentru crearea de noi locuri de parcare. Se poate cu usurinta constata faptul ca masinile de pe partea blocului sunt deja parcate in spic, nefiind necesara taierea trotuarului. Va rugam asadar sa reevaluati necesitatea antamarii acestor lucrari pe partea strazii noastre. Va multumim.

Proprietarii Asociatiei blocului 72 Bucuresti

Radoman Ciprian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Radoman Ciprian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.