Petiție împotriva gropii de gunoi cu bălegar Borlești de Sus

1. 1700159494749.jpg1700159501528.jpgDat fiind că s-a trimis, spre aprobare, inființarea gropii de gunoi cu bălegar, ce va fi amplasată în Borlești de Sus, va rugam să semnați această petiție pentru a împiedica acest demers.

Primăria comunei Borlești a înaintat un proiect, spre validarea, ce va fi finanțat din PNRR, cu pretextul că bălegarul poluează apa.

Bineînțeles că bălegarul poluează apa, dar responsabilitatea fermierilor este de a asigura distrugerea/ depozitarea bălegarului și NU responsabilitatea locuitorilor Borlestiului de Sus, care vor avea nenumărate neplăceri, nu doar in ceea ce privește mirosul, dar și poluarea apei și a împrejurimilor.

Pentru a va fi luată în considerare semnătura, va rog am sa bifați și "da" in mailul pe care îl veți primi ulterior.

Țin să precizez că această petiție respecta normele europene de protecție a datelor -GDPR.

Va rog frumos sa distribuiți, dacă sunteți de acord cu inițiativa.

Chiar daca poate nu sunteți direct interesați, dar o priveliște cu bălegar sau mirosul înțepător nu cred că ar fi pe gustul dumneavoastră, dacă veți veni chiar și in vizita, la pădure, la Borlesti de Sus.

Mulțumim!

Prin semnarea petiției, accept faptul că Țurcanu Ana va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: