Petiție împotriva gropii de gunoi cu bălegar Borlești de Sus

  1. 1700159494749.jpg1700159501528.jpgDat fiind că s-a trimis, spre aprobare, inființarea gropii de gunoi cu bălegar, ce va fi amplasată în Borlești de Sus, va rugam să semnați această petiție pentru a împiedica acest demers.

Primăria comunei Borlești a înaintat un proiect, spre validarea, ce va fi finanțat din PNRR, cu pretextul că bălegarul poluează apa. 

Bineînțeles că bălegarul poluează apa, dar responsabilitatea fermierilor este de a asigura distrugerea/ depozitarea bălegarului și NU responsabilitatea locuitorilor Borlestiului de Sus, care vor avea nenumărate neplăceri, nu doar in ceea ce privește mirosul, dar și poluarea apei și a împrejurimilor.

Pentru a va fi luată în considerare semnătura, va rog am sa bifați și "da" in mailul pe care îl veți primi ulterior.

Țin să precizez că această petiție respecta normele europene de protecție a datelor -GDPR.

Aceasta petiție nu influențează asupra dispozitivului dumneavoastră mai mult decât un simplu "accept cookie-uri", de pe oricare alt site.

Va rog frumos sa distribuiți, dacă sunteți de acord cu inițiativa.

Chiar daca poate nu sunteți direct interesați, dar o priveliște cu bălegar sau mirosul înțepător nu cred că ar fi pe gustul dumneavoastră, dacă veți veni chiar și in vizita, la pădure, la Borlesti de Sus.

Mulțumim!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Țurcanu Ana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...