Petiție pentru susținerea dl viceprimar Sebastian Negoșanu!

Prin această petiție dorim să ne exprimăm nemulțumirea cu privire la situația neplăcută aparută în cadrul Filialei USR Scorțoasa,respectiv retragerea susținerii politice a domnului Sebastian Negoșanu și înlocuirea acestuia din funcția de consilier al Consiliului Local Scorțoasa cu domnul Laurențiu Moldoveanu. Domnul  Sebastian Negoșanu este o persoană cu studii superioare, capabilă să gestioneze cu succes activitățile de gospodărire a comunei ,fapt demonstrat în primele luni ale  mandatului său de viceprimar al comunei Scorțoasa.  Echipa formata din dl. primar  Vasile Săcuiu  împreună cu dânsul și  restul membrilor consiliului local este una bine închegată, situație nemaiîntâlnită în comuna noastră  de mai bine de 20 de ani. Integritatea d-lui.  Sebastian Negoșanu  este indiscutabilă, fiind un familist convins, provenind  dintr-o familie  de intelectuali, un gospodar fără cusur , foarte bine văzut în rândul comunității noastre. Considerăm inoportună schimbarea d-lui. Sebastian Negoșanu  cu a d-lui. Laurențiu Moldoveanu deoarece acesta din urmă s-a facut remarcat în rândul comunității noastre doar prin denigrarea fostei administrații fără a veni cu o solutie concretă iar voturile obținute  la alegerile locale  au reprezentat încrederea cetățenilor în omul Sebastian Negoșanu. Pe această cale,noi cetățenii comunei Scorțoasa, solicităm instituției dumneavoastră să ia măsuri pentru remedierea imediată a problemei expuse. Astfel, prezenții petiționari solicităm următoarele: -susținerea politică a dl. Sebastian Negoșanu ;

-mentinerea acestuia în funcția de consilier in cadrul consiliului local Scorțoasa și în funcția de viceprimar al comunei Scorțoasa;

Marinela Cîrstian Săcuiu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Marinela Cîrstian Săcuiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.