Petiție în vederea amenajării unui trotuar pe drumul de acces în grădinița 283 - Calea Floreasca

Către

ADMINISTRAȚIA STRĂZILOR BUCUREŞTI,

ADP SECTOR 1 BUCUREȘTI,

PRIMĂRIA SECTOR 1 BUCUREȘTI,

 

Accesul în incinta grădiniței 283 - Calea Floreasca, din Sectorul 1, se face prin Strada Țărmului, intersecție cu Calea Floreasca. 

Strada Țărmului este o stradă îngustă care nu are trotuar decât pe o porțiune foarte mică, se parchează și pe stânga și pe dreapta și există un trafic intens la primele ore ale dimineții, deseori se crează chiar blocaje.

Astfel, părinții care își duc copiii la grădiniță pe jos nu mai au niciun trotuar la dispoziție odată ce intră pe Strada Țărmului, și sunt obligați să meargă pe carosabil, printre mașini, cu copiii de mână. 

strada_tarmului11.jpeg

Această situație reprezintă un pericol pentru copii, ținând cont de vârsta lor mică și de caracterul imprevizibil al miscărilor lor. De asemenea, nici mașinile nu au o vizibilitate foarte bună atunci când intră pe stradă.

De aceea vă solicităm demarearea unor lucrări de amenajare a unui trotuar pe partea dreaptă a Străzii Țărmului, conform imaginii atașate, astfel încât să se poată ajunge la grădiniță în condiții de siguranță. Atât troturarul existent cât și porțiunea e cărei amenajare o solicităm ar trebui delimitate de carosabil cu mijloace adecvate, pentru a evita parcarea mașinilor în acea zonă. 

 Vă solicit ca în termen legal să comunicați modul de soluționare a petiției și măsurile dispuse.

 Vă mulțumesc!

 

petitie2.jpeg


Mădălina Sultan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Mădălina Sultan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook