PETIȚIE ÎMPOTRIVA SENSULUI UNIC DE PE STRADA 9 MAI TG. OCNA

Prin prezenta vă aducem la cunoștință că ni se pare total nepotrivită decizia de a considera strada 9 MAI cu sens unic, mai ales că este vorba despre o stradă intens circulată din centrul orașului, singura din centru care permite accesul la piață sau pe strada Căpitan Bușilă și că nu au existat consultări sau avertizări în acest sens. Este inuman să se ceară astfel locatarilor din zonă să înconjoare orașul pentru a ajunge la domiciliu. Corect ar fi fost să fim informați și consultați și să ni se prezinte motivele.

Ni se pare total deplasat sensul ales, mai ales că ieșirea de pe 9 MAI pe strada principală se face întotdeauna cu dificultate, având în vedere trecerea de pietoni și traficul din zonă. Ar fi fost mult mai potrivit să se permită accesul din strada principală pe 9 MAI la dreapta, pentru că astfel nu s-ar fi încurcat circulația în niciun fel, în timp ce invers mereu există blocaje.

Cerem prin această petiție:

- schimbarea sensului unic de pe strada 9 MAI sau

- permiterea accesului riveranilor dinspre strada Costache Negri.

Prin semnare, autorizez pe ANTOHE CARMEN să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.