PETIŢIE CĂTRE MDRAPFE

ministerul-dezvoltarii-reduce-chiriile-pentru-locuin-ele-anl.jpg

CĂTRE MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE, ADMINISTRAŢIEI PUBLICE ŞI FONDURI EUROPENE

Subsemnatul Bardan Costel, domiciliat în Bucureşti str Teliu nr 17 sector 5.

- Prezenta petiţie vizează o petiţie anterioară ce a fost adresată către Consiliul Judeţean Botoşani şi Primăria Mileanca Jud Botoşani, la care nu s-a emis niciun răspuns, pozitiv sau negativ, timp de 3 luni, prin care solicitam autorităţilor locale şi Judeţene, printre altele,  absorţia de fonduri europene din punct de vedere al infrastructurii,  asfaltarea  DJ293, respectiv distanţa dintre comuna Mileanca- satul Codreni, inclusiv satul Codreni Jud Botoşani în întregime, alimentarea cu apă potabilă şi canalizare în satul menţionat.

- Actuala petiţie îşi propune să supună  atenţiei Dvs.  problemele existente în locaţia respectivă;  necesităţile locuitorilor din satul Codreni, condiţiile precare de infrastructură, asigurarea condiţiilor optime  de acces a copiilor în drumul lor către şcoală, disconfortul din cauza prafului, accesul anevoios pe timp de ploaie, posibilităţile  avarierii autovehiculelor din cauza drumului şi a împotomolirii acestora în noroi, în funcţie de condiţiile meteo, secarea apei din fântâni pe timp de secetă, locuitorii râmânând fără sursa apei, aducerea la nivelul de trai al locuitorilor satului Codreni, jud Botoşani, corespunzător standardelor europene.

În acest sens  rog respectuos, să daţi curs prezentei petiţii, cu celeritate şi să dispuneţi toate măsurile care se impun, în determinarea CJB şi Primăria Mileanca, jud Botoşani,  pentru implementarea unor proiecte în vederea accesării de fonduri europene, vizând satisfacerea doleanţelor sus menţionate.

Vă mulţumesc,

Costel Bardan