Petiție ca Alex Velea să renunțe la Trapănele

Dorim ca artistul Alexandru Ionuț Velea, cunoscut sub numele de scenă Alex Velea, să revină la stilul său original, care l-a făcut faimos, din perioada anilor 2010-2015, stilul abordat de artist in perioada actuală fiind unul care nu-l reprezintă sub nicio formă, fiind chiar foarte dranjant pentru auditorii înfocați ai unor artiști precum Jador sau Tzanca Uraganul. Această petiție nu este făcută în sensul de a îl face pe artist să renunțe la activitățile sale de compozitor, producer, de persoană publică, nici măcar la cele de cântăreț, doar la stilul pe care el însuși l-a numit "Trapănele", versurile, vocea si mișcările sale fiind chiar deranjante pentru fanii celor două tabere(ascultătorii de trap si de manele) pe care Alex le-a fuzionat.

Andrei Gheorghe Cristian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Gheorghe Cristian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.