Pedepsirea criminalilor de animale

Solicitam pedepsirea criminalilor de animale !  ARION MIHAI  TREBUIE SA FIE INCHIS ! Nu mai putem trai cu sadici printre noi !

Legislatia prevede inchiderea derbedului galatean Arion Mihai din Galati, care a lovit cu toporul si a omorat un catel in timp ce acesta dormea noaptea alaturi de niste pisicei, alaturi de care se incalzea.

Legea actuala prevede maxim 1 an de inchisoare, dar in Romania desi exista  mii de animale abuzate si omorate exista un singur caz  in care legea a fost aplicata.Cerem de urgenta modificarea legii prin marirea pedepsei la 7 ani si aplicarea ei, pentru astfel de cazuri.

Cine omoara cu o astfel de cruzime un catel ce doarme cu pisici, e doar la un pas de a face acelasi gest, data viitoare omorand oameni. SOCIETATEA TREBUIE SA INTELEAGA  faptul ca acesti criminalii  care schingiuie  si omora animalele nu o fac decat pentru a se specializa ! Urmatoarea victima va fi copilul tau , tu .. noi !  Semnati pentru curatarea societatii de sadici !

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook