parlamentarii usl si nu poporul sa plateasca acest referendum

Intrucat acest referendum a fost decis de 256 de parlamentari iresponsabili doresc ca tot ei sa suporte cheltuielile generate de acesta prin retinerea din salariu a unui procent pana la acoperirea totala a cheltuielilor.

Motivez asta prin pripa paguboasa si incompetenta de care au dat dovada in organizarea defectuoasa atat ca maniera cat si ca alegere a momentului in perioada de vacanta de vara. Ar fi fost de dorit si o demisie in bloc a guvernului dupa deficitul major de imagine in UE , provocat de atacul asupra statului de drept declansat in 3-6 iulie, actiuni fara precedent chiar si in regimul pdl. Deasemenea pentru guvernare iresponsabila si dispretuitoare la adresa propriului popor ale carui grave probleme reale au fost sacrificate unei ambitii bolnave a unui grup de oameni cu  probleme majore in justitie.

Atat guvernul cat si "parlamentarii referendumului" ar trebui sa dea socoteala poporului de care vorbesc cu atata nonsalanta , pe care l-au prostit si spoliat (prin deprecierea leului si cheltuielile inutile)

Cer sa platiti referendumul din buzunarele voastre pt ca nu puteti sa va dati demisia de onoare intrucat de asa ceva nu puteti fi suspectati !

Asa sa ne ajute Dumnezeu !


dan costinescu ploiesti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook