Opriti cursele ilegale de masini din Cluj Napoca

În fiecare noapte , de la ora 1-2, străzile 21 Decembrie și Dorobanților devin pistele preferate ale vitezomanilor cu mașini scumpe. Aceste curse deranjează locatarii aflați in Centru,Mărăști dar pot pune în pericol și viața cețățenilor care circulă pe trotuar! Mașinile trec în viteză pe lângă secția de Poliție de pe Bld 21 Decembrie însă rareori aceștia sesizează ceva sau dau amenzi!!

Pe data de 19 Octombrie , la 1.20 dimineața am fost martora unei ciocniri dintre 3 mașini de curse și un atomobil Volkswagen Passat care a venit de pe strada Aurel Suciu fără să se asigure. Politiștii relatează că cele 3 mașini au avut viteza legală însă am martori că aveau cel puțin 130km/h. Au fost la câțiva metri să intre în noi !

Dacă doriți să se ia măsuri în acest sens și tineți la siguranța dumneavoastră, vă rog să semnați petiția. Haideți să vedem cum putem opri aceste curse, orice idei sunt binevenite!

Mulțumesc !