OPRIȚI DECESELE DE PE ȘOSELELE MOLDOVEI!! VREM AUTOSTRADA A8 ÎN REGIM URGENTA!!!

Aproape zilnic pe porțiunea Iași-Tg frumos vedem cel puțin un accident auto, mai minor sau mai grav. În urma zilei de ieri, 8 familii își plâng morții din cauza accidentului de la Bălțați. Vinovații? Toți politicienii care în 32 de ani nu au făcut nici măcar un km de autostradă în Moldova. Suntem privați de investiții, de infrastructură, de dezvoltare din cauza unor hoți incapabili. Câți oameni trebuie să mai moară? Câte accidente mai trebuiesc pentru a ne face auziți?

Mandachi a făcut un documentar. A făcut un protest. A incercat să atragă atenția. Multe promisiuni și încă nimic concret. Moldova nu merită. Moldova nu are. Moldova nu se face auzită.

Haideți să ne facem odată pentru totdeauna auziți. Haideți să ne implicăm. Haideți să ne pese. Nu mai acceptați ignoranța. Nu mai acceptați lipsurile,  dezinteresul, promisiunile false. Haideți să le demonstrăm că și noi contăm. Nu mai așteptați să lupte alții pentru voi, să ceară alții pentru voi, să le pese altora pentru voi. Dacă măcar odată pe săptămână tranzitezi drumurile din Moldova, și ție trebuie să îți pese. Nu este normal ca legătura dintre capitala Moldovei și orașele mari ale Moldovei să fie susținute de un drum cu O SINGURĂ bandă. Dacă guvernul este incapabil, sa concesioneze drumurile. Să facă alții care sunt capabili.

Data viitoare ai putea fi tu. Sau cineva drag ție. Hai de astăzi să ne pese.

PETIȚIE CĂTRE MINISTRUL TRANSPORTULUI, PRIM-MINISTRULUI ȘI PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI

MOLDOVA VREA AUTOSTRADA A8 URGENT! OPRIȚI DECESELE DE PE ȘOSELE!!!

Moldoveanul Sătul    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Moldoveanul Sătul să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.