Oficiu Consular in Venet

In sfarsit ne-am unit cu totii si am hotarat sa facem un front comun in vederea strangerii de semnaturi pentru infiintarea unui - “OFICIU CONSULAR IN VENETO”.
De aceasta data, nu o sa decidem noi orasul unde va fi infiintat oficiul consular, ci dumneavoastra, in urma numarului cel mai mare de semnaturi obtinute din zonele in care locuiti.
Va aducem la cunostinta ca in regiunea Veneto sunt pana in acest moment, 127.000 de cetateni romani rezidenti, impartiti in 5 provincii dupa cum urmeaza:
-Verona = 33.000;
-Padova = 32.800;
-Treviso = 21.200;
-Venetia = 19.500;
-Vicenza = 14.500;
-Rovigo = 3.900;
-Belluno = 2.100.
Problema cu care ne confruntam cu totii, este distanta, timpul pierdut si costurile de deplasare foarte mari.
Asadar, conform prevederilor art. 91 alin. (2) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale Legii nr. 37/1991 privind infiintarea oficiilor consulare, inaintam o petitie cu strangere de semnaturi, care va fi propusa Directiei Consulare a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei.

Oficiu Consular in Venet    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Oficiu Consular in Venet să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.