Obligativitatea cetatenilor romani de a vota numai prin varianta electronica !

Generație, sunt convins că ai auzit sau chiar cunoști îndeaproape tehnologia blockchain. Unul dintre uriașele avantaje ale acestei tehnologii este acela că, odată introdusă o informație în sisteme aceasta nu mai poate fi ștearsă sau falsificată, întrucât această informație se regăsește pe alte mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de alte computere, prin tehnologia DLT (Distributed Ledger Tehnology).
Având la bază această tehnologie, votul electronic devine cea mai sigură și mai ieftină formă de vot. Dincolo de aceste uriașe avantaje pentru stat, cetățeanul nu mai este obligat să se deplaseze sau să stea la coadă, iar atunci când ai patru milioane de cetățeni răspândiți prin toată lumea, este de bun simț să le creezi tuturor posibilitatea să voteze.
Dacă această tehnologie ar fi fost implementată, referendumul de zilele trecute n-ar fi avut nicio problemă de cvorum, tinerii ar fi fost atrași să participe activ la viața politică a societății, iar costurile ar fi zero. Iată, generație, un element real de modernizare al țării tale. În locul celor câtorva zeci de tone de hârtie risipită, care înseamnă aproape o pădurice, în loc să-ți risipească banii pentru deplasarea la secția de votare și timpul pe care nu ți-l mai dă nimeni înapoi, un simplu click este suficient. Și mai ai și certitudinea că tu ești cel care decide, pentru că nimeni nu-ți mai poate fura votul.