Oameni buni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Numele imi este nesemnifiant,dar cea ce doresc sa va transmit este sa o o votati pe Andrada mireasa finalei al acestui sezon.Intrucat este intradevar putin mahalagioaica, dar este cea mai sincera din casa. Nu a existat un moment in care sa manipuleza publicul, si pe cei din jurul ei. Oameni buni de ce sa nu votam adevarul. Iar adevarul sta in aceasta persoana mahalagioaica, fara bun simt, si in tot cea ce voi ati caracterizat-o, dar nimeni nu o pate condamna ca este sincera, iar noi avem nevoie de oameni sinceri in preajma noastra.Ganditiva putin, chiar nu a existat in viata dumneavoastra fel si fel de oameni care sa va manipuleze,sa va perie, si pe la spate cand va este lumea mai draga sa va dea in cap.De ce sa o dam pe Andrada ca este mahalagioaica, atunci cand trebuie sa se apere, de ce este mahalagioaica ca i se aduce tot felul de adresari, mai plucate sau mai putin placute, care vrei nu vrei devin deranjate, haideti sa ne punem in locul ei. Eu nu a trebuit sa ma pun, pentru ca am avut de a face cu astfeli de oameni.Am trait cu oameni care mau mintit ani? iar eu va intreb acum vreti sa o dati pe Andrada fiinca este prea sincera, iar sinciritatea este atat de dura, incat fara sa vrea aluat o intorsatura nefavorabila in defavoarea ei. Doar pentru asta vreti ca ea sa iasa, caci odata cu iesirea ei ati vota minciuna, ipocrizia,lasitatea mediocritatea,etc, intalnite in concurentii poate din pacate pe care ii iubiti. Va rez tuturor din intreaga lume inainte sa votati, sa va ganditi de o mie de ori, caci pana la urma votu nostru conteaza, iar odata cu votu nostru, dreptea, adevarul va invinge!!!!!!!!!!!!!


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook