O sustinem pe Iuliana sa isi recupereze fetita Alexandra Popa 18 luni

Ajutati-ma sa imi recuprez fetita luata de acasa la o luna fara o hartie de ASE Aide Sociale a l Enfance Franta judetul Yvelines contrar parerii medicului cu care am iesit din maternitate . Fata mea era urmarita de medicul pediatru si in perfecta stare de sanatate cu mine acasa, o alaptam. Este un system abuziv in Franta criticat de foarte multi parinti francezi distrusi pe  internet, grupuri de sustinere in manifestatii(peste 80% plasamente abuzive din 220000 copii plasati)  prin care consiliile judetene platesc 7500 euro pe luna si pe copil plasat la angajatii suma a se imparti intre ei  si exploateza orice informatie sunt de origine romana lucru care nu este f bine vazut in Franta si ca mama singura la 30 ani imi doream foarte mult un copil desi tatal francez nu dorea sa o recunoasca. Va rog sa semnati petitia sa ma ajutati sa o recuperez.

Eu si Alexandra va multumim foarte mult pentru ajutor va rugam cadou pentru Craciun semnati-ne petitia. Va multumim.

Iuliana Ruxandra POPA Franta    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.