Sa reparam Romania !

  • Oh..Romanie dulce tara
  • Esti iara rupta in bucati,
  • Nu mai esti Dacie strabuna
  • Puternica ca-n alte dati !

Suntem urmasii celor ce si-au dat viata pentru Romania. Tara zace in sangele stramosilor nostrii, este timpul sa luam o initiativa si sa ne comportam ca atare. Bucati din patrie ne-au fost smulse pe nedrept, acum Tara Mama isi vrea fii inapoi. Nu ramane indiferent.....fa ceva...este totusi ceva. Promoveaza tara pozitiv, apara cu sfintenie traditia si istoria noastra milenara. Nu nega faptul ca esti roman, pentru ca a fi roman este o onoare. Sa fii rodul acelor oameni viteji care au aparat tara cu propria viata este o onoare. Sa traiesti intr-o tara extrem de frumoasa, cu bogatii naturale, cu o fauna si flora magnifica, cu munti, cu fluvii si mare este o onoare. Nu toti au aceasta prioritate. Nu toti stiu ca Romania este capul tuturor inventiilor reusite, precum avionul, insulina, cibernetica in medicina, stiloul...etc. Nu judeca tara doar pentru faptul ca este prost guvernata, luam ca exemplu un copil eminent si frumos foc care este ingrijit de vecini o perioada, el este nespalat,nemancat si obosit. Apoi la intoarcerea parintilor acel copil isi revine, frumos, curat, cu mintea odihnita. Vezi ? Asta este Romania Noastra. Haideti sa o reintregim, sa ne cerem drepturile, cator familii de romani le-au fost interzisa limba si traditia romanesca....cate suflete au fost chinuite. Haideti sa punem Punct, haideti sa ne reunim, haideti sa JUCAM TOTI HORA FRATIEI PE PAMANTUL ROMANIEI.

Trebuie sa simti cum in tine bate totusi o inima de roman !

Amin


Suflet de roman    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Suflet de roman. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook