O nișă economică poate readuce România acolo unde îi este locul ! PETIȚIE pentru schimbarea strategiei economice și repornirea mineritului

Asociația Centrul pentru Politici Locale lansează o PETIȚIE pentru repornirea mineritului. Îi invităm să o semneze pe toți cei care cred că România poate deveni o țară puternică prin exploatarea resurselor naturale.

Redeschiderea exploatărilor miniere va oferi avantajul direct, prin crearea locurilor de muncă, dar și indirect, prin faptul că banii câștigați vor fi cheltuiți și investiți tot la nivel local. De asemenea, relansarea acestui domeniu înseamnă dezvoltarea comunităților locale, prin acordarea redevențelor, dar și o măsură de prevenire a depopulării zonelor montane. Un număr mare de semnături va reprezenta un motiv în plus pentru autoritățile statului să își îndrepte atenția spre acest sector care va aduce României și românilor un plus important de prosperitate. Țara noastră are bogății de subsol foarte mari, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ, dar și resurse extrem de prețioase și rare. Semnează și tu petiția privind repornirea mineritului!


Asociația Centrul pentru Politici Locale    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Centrul pentru Politici Locale să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...