NU VREM VINDEREA PĂȘUNELOR ȘI TERENULUI ARABIL CE APARTIN PRIMĂRIEI s. GURA GALBENEI

gura_galbenei.jpeg     Pe data de 14.12 2018, Consillierii locali ai satului Gura Galbenei, r-nul Cimișlia, au votat în majoritate "Inițierea lucrărilor de delimitare a TERENURILOR PROPRIETATE PUBLICĂ"și "delimitarea în mod selectiv a TERENURILOR PROPRIETATE PUBLICĂ".

   Această procedură este primul pas întru VINDEREA PĂȘUNELOR SI A TERENULUI ARABIL ce apartin Primăriei și respectiv localnicilor. Terenurile comunei se vând fără acordul locuitorilor!!!

1. Solicităm ADUNAREA COMUNEI GURA GALBENEI la care Consilierii locali să dea explicații despre decizia luată pe 14.12.2018.

2. Solicităm anularea deciziei din 14.12.2018 cu privire la"Inițierea lucrărilor de delimitare a TERENURILOR PROPRIETATE PUBLICĂ"și "delimitarea în mod selectiv a TERENURILOR PROPRIETATE PUBLICĂ" deoarece acestea reprezintă patrimoniul comunei(averea localnicilor).

3. Solicităm organelor și Instituțiilor abilitate să examineze Decizia Consilierilor locali din 14.12.2018 c. Gura Glbenei, Cimișlia pentru a stabili corectitudinea luării unor astfel de decizii fără acordul locuitorilor c. Gura Galbenei și pentru prevenirea altor acțiuni ce ar leza dreptul de proprietate al locuitorilor.

Cu considerație,

Locuitorii c. Gura Galbenei, Diaspora c. Gura Galbenei.

 


Torgai Valeria    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Torgai Valeria să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook