Nu vrem ca Polița de Asigurare Medicală în RM să fie Obligatorie!!!

NU VREM SA PLATIM 4056 LEI PENTRU POLITA DE ASIGURARE MEDICALA DE CARE NU AVEM NEVOIE!!! DE CE SA ACHITAM NISTE SERVICII DACA NU BENEFICIEM DE ELE???CHIAR SI MOLDOVENII DE PESTE HOTARE TREBUIE SA ACHITE POLITA DE ASIGURARE MEDICALA,FIINDCA E OBLIGATORIE,ASTA E O FARADELEGE-POPORUL E CONTRA!!!NOI NU VREM CA POLITA DE ASIGURARE MEDICALA SA FIE OBLIGATORIE SI NU VREM SA ACHITAM AMENZI PENTRU CA NU AVEM POLITA!
MAJORITATEA CETATENILOR(OAMENILOR SIMPLI)AI REPUBLICII MOLDOVA NICI NU AJUNG LA ASA SALARIU DE 4056 LEI,DE UNDE SA LUAM ASA BANI???

Prin semnare, autorizez pe XENIA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.