Nu ne vindem glia stramoseasca, este a copiilor copiilor nostri!

Pământul României este un bun naţional, fertil şi cu extrem de multe bogăţii în subsol. Cu mai bine de 2.000 de ani în urmă, pelasgii, tracii, geţii şi dacii, adevăraţii strămoşi ai românilor, au luptat împotriva multor împăraţi şi regi străini, precum şi a unor mari imperii pentru apărarea teritoriului Daciei Mari. Regii Daciei, voievozii şi domnitorii români, împreună cu Eroii Neamului Românesc au luptat şi s-au jertfit pentru apărarea Patriei, a pământului strămoşesc. Nicodată în instoria de cel puţin zece ori milenară a Poporului Român nu s-a admis şi nu s-a vândut la străini pământul din Vatra strămoşească! Mai multe milioane de eroi şi-au dat viaţa pentru apărarea Ţării şi a pământului românesc !

Niciuna dintre ţările care au aderat la Uniunea europenă în anul 2004, înaintea României, nu a trecut şi nici nu va trece la vânzarea terenurilor agricole începând cu anul 2014 ci, mult mai târziu şi cu clauze legale, care, practic, vor face imposibilă achiziţionarea de către străini a terenurilor agricole.

ROMÂNIA ESTE PRIMA ŢARĂ DIN UNIUNEA EUROPEANĂ CARE S-A ANGAJAT SĂ VÂNDĂ TERENURI AGRICOLE LA STRĂINI ŞI APATRIZI, FĂRĂ NICIO CONDIŢIE ŞI FĂRĂ LIMITĂ DE SUPRAFAŢĂ !

Urmează vânzarea terenurilor agricole la persoane fizice străine şi apatrizi. Cu banii pregătiţi aşteaptă data de 1 ianuarie 2014 câteva milioane de evrei şi unguri, la care se adaugă alte mii de afacerişti de pe toate continentele, care vor să cumpere pământ românesc, să achiziţioneze aproape toată suprafaţa agricolă a României, la preţuri pe hectar de 5-50 de ori mai mici decât în ţările unde ei au cetăţenia.

In momentul de fata, Romania este subtehnologizata si, niciodata, taranul roman nu va avea puterea sa concureze cu "strainii" care au tehnologie avansata pentru a lucra pamantul.

Deşteptaţi-vă români şi acţionaţi pentru a opri, prin toate mijloacele, vânzarea pământului românesc la străini şi re-înscrierea în Constituţia României a interdicţiei din Legea fundamentală, din anul 1991, la articolul 41, aliniatul 2!

SPUNE AZI DA PENTRU OPRIREA VANZARII PAMANTULUI ROMANESC CATRE STRAINI !!!

IONEL MARIAN TABARA    Contactați autorul petiției