NU NE SUFOCATI CU OTEL, STICLA SI BETON !

„NU NE SUFOCATI CU OTEL, STICLA SI BETON”  

Prezenta petitie se adreseaza cetatenilor Municipiului Brasov si vizitatorilor acestuia, celor carora le place orasul nostru, s-ar muta oricand in el si il viziteaza, poate o data pe saptamana, poate o data pe an sau ori de cate ori au ocazia.

Semneaza si tu ! Suntem convinsi ca ti-l doresti curat, verde si respirabil !

Am preluat sesizarea facuta autoritatilor publice brasovene de catre Asociatia de Proprietari nr.15 si Asociatia Kronstadt din Brasov, potrivit careia, exista intentia si solicitarea insistenta a unor „ïnvestitori”, ca pe spatiile verzi situate la intersectia strazilor Calea Bucuresti cu str.Nicolae Titulescu, sa se aprobe construirea unor cladiri cu regim de inaltime S+P+M+6+7+8 si la aliniamentul Caii Bucuresti cu regim de P+M, respectiv, intersectia B-dul 15 Noiembrie cu str. Gheorghe Sincai, regim de inaltime S+P+6, sesizare care am inaintat-o la randul nostru, autoritatilor competente in solutionarea acestei probleme. Dorim sa ne solidarizam cu cetatenii care locuiesc in proximitatea acestor zone verzi si va invitam si pe dvs. sa ne exprimam dezacordul cu privire la aprobarea edificarii unor constructii pe aceste terenuri si pe oricare dintre spatiile verzi, care mai sunt inca neocupate cu cladiri, din orasul nostru. Va enumeram doar cateva dintre "rezultatele" care se vor obtine in cazul in care autoritatile publice locale vor trece peste dorinta si vointa cetatenilor Municipiului Brasov si peste dorinta semnatarilor prezentei petitii ! 1.distrugem spatiul verde;2.reducerea sursei de oxigen din cele doua zone;3.cresterea surselor de poluare a mediului din zona; 4. sapaturile vor afecte structura de rezistenta a cladirilor din imediata apropiere a cladirilor respective;5. santier cu praf, zgomot si mizerie pentru urmatorii 3-5 ani; 6. traficul din zona va creste exponential in perioada santierului si dupa, in conditiile in care si in acest moment, la orele de varf,  acesta este infernal 7. locuri de parcare inexistente ( aducerea in zona a unui numar de cel putin 50-150 de autoturisme;8.limita redusa fata de cladirile din proximitatea constructiilor va reduce lumina si vizibilitatea locatarilor; 9. limita legala si regimul de inaltime nu ar corespunde prevederilor HG 525/1996, fapt care ar produce mariprejudicii locatarilor din celelalte cladiri; 10. se strica habitatul unor pasari si animale mici, care traiesc si vietuiesc pe aceasta zona verde;11.zona este oricum prea aglomerata si se va ultra aglomera, deoarece in perioada urmatoare se va deschide centrul comercial de pe fosta platforma Hidro,etc.  

Dupa toate cele prezentate mai sus, va rugam sa actionati si sa reactionati la dezastrul ecologic si urbanistic care continua la Brasov !


Federatia Asociatiilor de Proprietari Brasov    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook